2024. április 24. szerda

Destroyer

A Hungarian KISS Fanpage

Gyerekeken segít a KISS

A tavalyi manchesteri terrortámadás után a zenekar pénzt gyűjt a helyi gyermekkórház javára. Az aukcióra olyan nyereményeket ajánlanak fel, mint például dedikált gitárok, VIP belépők és az ősszel induló KISS Cruise hajóra egy kabin. A kezdeményezéshez más rocksztárok is csatlakoztak.

A KISS Paul Stanley, Gene Simmons és Tommy Thayer által aláírt gitárokat ajánlott fel az aukcióra, valamint dobverőket és egy pergő dobot Eric Singer aláírásával. Az árverésre bocsátott tárgyak között szerepel továbbá olyan dedikált gitár is, amelyen sosem játszottak, VIP belépők bármelyik KISS koncertre szerte a világon, egy kabin a következő KISS Cruise hajóra, valamint két meet and greet jegy, amivel személyesen találkozhat a sikeres licitáló a zenekar tagjaival a hajón.

“Teljesen összetörtünk a Manchester Arénában történt támadás miatt és valamit tennünk kellett, hogy támogassuk a várost. A Royal Manchester Gyermekkórház hihetetlen munkája a gyerekekkel egyre nyilvánvalóbbá vált ezen borzalmas esemény után. A felajánlott pénzből vásárolt életmentő lélegeztetőgépek és az imáink, jókívánságaink tovább segítik mind a támadást közvetlenül elszenvedőket, mind pedig azok hozzátartozóit.” – nyilatkozta Paul az aukcióval kapcsolatban.