2024. február 22. csütörtök

Destroyer

A Hungarian KISS Fanpage

Az utolsó csók…

A tegnapi America’s Got Talent című műsorban lépett fel a KISS, ahol egyúttal azt is bejelentették, hogy 2019-ben megkezdődik a búcsúturnéjuk.
A legendás rock banda 45 évnyi karrierrel a hátuk mögött úgy tűnik végleg szögre akasztják csizmáikat. A Rock and Roll Hall of Fame csarnokába is bekerült zenészek több mint 100 millió lemezt adtak el ezidáig és szinte a világ összes országában jártak már. Az “END OF THE ROAD WORLD TOUR” névre keresztelt világ körüli turné 3 éven keresztül zajlik majd. Bár dátumok és helyszínek még nincsenek megadva, érdemes figyelni a zenekar hivatalos oldalát, mert folyamatosan frissítik koncertnaptárukat.

“Mindazt, amit az elmúlt 4 évtizedben elértünk sohasem történhetett volna meg azon milliónyi ember nélkül, akik az évek során megtöltötték a klubokat, arénákat, stadionokat. Ez egy végső ünnep lesz mindazoknak aki már láttak minket valahol és az utolsó esély azoknak, aki még nem. KISS Army, a legnagyobb show-val búcsúzunk az utolsó turnénkon és épp úgy távozunk, ahogy elindultunk… Megbocsáthatatlanul és megállíthatatlanul.” – nyilatkozták Paul Stanleyék.